Demà divendres 26 d’octubre, InfoJobs líder en la recerca de feina on line, s’estrenarà com a padrí de l’Escola Montessori de l’Hospitalet del Llobregat. El projecte «Apadrina una escola del teu poble o barri» que impulsa «La Granja Fundació per a l’Educació», té com a objectiu comprometre el món empresarial en l’educació dels  alumnes del nostre país.

Les converses van començar el passat 25 de maig, quan l’empresa InfoJobs va conèixer l’Escola Montessori de l’Hospitalet. Durant aquesta trobada es van es van exposar les diverses dificultats de l’escola i els recursos que InfoJobs podia oferir, així com els temes que interessen als mestres i joves per les xerrades. InfoJobs, empresa líder en el mercat espanyol en recerca de feina on line, vol  aportar la seva experiència i coneixements i oferir-los desinteressadament a la comunitat educativa.

La directora de l’escola, Maria Triquell, va explicar que les necessitats actuals que tenen és formar als seus alumnes en tenir cura de la imatge personal, de que sàpiguen adaptar-se als canvis, de fomentar la creativitat i de millorar els seus coneixements de comunicació verbal i no verbal. Per la seva banda, InfoJobs es va comprometre a ajudar-los i la primera acció serà aquesta xerrada als alumnes de 3er i 4art d’ESO.

L’objectiu de «La Granja, Fundació per a l’Educació» amb els apadrinaments és que les empreses es comprometin amb l’educació dels infants i que les escoles puguin mostrar el món real als seus alumnes, essent la formació més pràctica i útil per a ells. També vol aprofitar per a què els educadors no se sentin tant sols en la difícil tasca d’educar avui dia. InfoJobs i l’escola Montessori són les pioneres, i ja han començat el projecte!. L’apadrinament que organitza La Granja, Fundació per a l’Educació consisteix en que l’empresa ofereixi un suport humà a una escola propera. Aquest suport es pot traslladar en xerrades professionals pels alumnes d’ESO sobre diverses temàtiques com pot ser de marketing, d’ economia, de química, de lideratge o de allò que l’empresa disposi i tingui possibilitats.
Nota de prensa
ndp_apadrinament_infojobs_fundaciolagranja.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario